Monday, July 11th, 2022
06:00 – 08:30 PM Opening Reception
Tuesday, July 12th, 2022
09:00 – 09:20 AM PLENARY: Welcome, Opening Remarks, and Award Conferrals
9:20 – 10:20 AM PLENARY: Best Paper Awards | 2 Talks (30 min each)
10:20 – 10:50 AM Coffee Break 30 min
10:50 – 12:10 PM Parallel Session 1
12:10 – 1:40 PM PLENARY: Business Meeting with brown bag lunch (60-90 min)
1:40 – 3:00 PM Parallel Session 2
3:00 – 3:30 PM Coffee Break 30 min
3:30 – 4:30 PM PLENARY: Highlights Beyond EC | 3 Talks (20 min each)
4:30 – 4:40 PM Break 10 min
4:40 – 6:00 PM Parallel Session 3
Wednesday July 13th, 2022
08:00 – 09:00 AM Women’s Breakfast 60 min
09:00 – 10:20 AM Parallel Session 4
10:20 – 10:50 AM Coffee Break 30 min
10:50 – 11:50 AM PLENARY: Exemplary Track Awards | 3 Talks (20 min each)
11:50 – 1:40 PM Lunch 110 min
1:40 – 3:00 PM Parallel Session 5
3:00 – 3:30 PM Coffee Break 30 min
3:30 – 4:30 PM PLENARY: Keynote Talk by Tim Roughgarden, 60min
4:30 – 4:40 PM Break 10 min
4:40 – 6:00 PM Parallel Session 6
6:00 – 6:30 PM Break/Transfer 30 min
6:30 – 9:00 PM Conference Dinner 180 min
Thursday, July 14th, 2022
08:00 – 09:00 AM Mentoring Breakfast 60 min
09:00 – 10:20 AM Parallel Session 7
10:20 – 10:45 AM Coffee Break 25 min
10:45 – 11:45 AM PLENARY: Keynote Talk by Michael Jordan, 60 min
11:45 – 1:25 PM Lunch 100 min
1:25 – 3:05 PM Parallel Session 8
2:45 – 3:30 PM Coffee Break 25-45 min
3:30 – 4:30 PM PLENARY: SIGecom Doctoral Dissertation Award + Test-of-time Award | 2 Talks (30 min each)
4:30 – 4:40 PM Break 10 min
4:40 – 6:00 PM Parallel Session 9
Friday, July 15th, 2022
09:00AM – 6:00 PM Workshops
Back to Top